För olika företag, små som stora så är programmen i Office 365 allt du behöver. Med Office 365 kombineras molntjänster med applikationer som körs lokalt, vilket gör att du har tillgång till dina filer var som helst och när som helst. Du behöver inte vara bunden till just en enhet, allt från dator till surfplatta och mobiltelefon fungerar utan problem. Det finns olika Office abonnemang så du kan hitta ett just för dig och dina behov.

Arbeta i molnet:

Idag använder vi internet allt mer och fler tjänster blir molnbaserade. Vad är då molnet egentligen? Jo, istället för att lagra data på datorns hårddisk så kan man via molntjänster lagra data på internet och på så sätt kunna komma åt data och program via molntjänsterna. Allt som krävs är en enhet med internetuppkoppling. Många tjänster som folk använder varje dag är molnbaserade, såsom webbaserad mail eller t ex: Dropbox som erbjuder lagring online! Ett exempel på en molnbaserad tjänst i Office 365 är Microsoft Exchange online som erbjuder en lösning för mail, kalender och kontakter. När du använder Office 365 för informationslagring, beräkningar och programvara hanteras det på servrar som ägs av Microsoft.

Varför just Office 365?

Till skillnad från det vanliga Office-paketet så kommer du aldrig behöva köpa en ny Office version igen, då du med Office 365 alltid kommer att ha den senaste versionen av Office-programmen. Så om till exempel Word 2017 skulle komma ut så kan det laddas ned utan extra kostnad. Med Office 365 kan du installera programpaketet på flertal enheter men det vanliga Office-paketets licens går det endast installera på en enhet.

Office 365-abonnemangen för företag är tillförlitliga och säkra! Du kan vara säker på att tjänsterna alltid kommer vara tillgängliga och du kan alltid garantera att kundens data är säker i dina händer. Med Office 365 blir administrationen lättare, det går att lägga till och ta bort användare och ändra olika behörigheter på bara några minuter.