Webbdesign & SEO


Behöver du hjälp med att skapa en snygg webbdesign och effektivt SEO har du hamnat på rätt plats. Våra SEO-specialister har en särskild kunskap inom webbdesign och SEO.

När du är i behov av snygg webbdesign och talangfull SEO kan du vända dig till oss. Vi samarbetar med skickliga IT-konsulter Stockholm som lyssnar på era behov samt kommer med egna förslag. En bra webbdesign syftar inte bara till att ditt företag ska ha en snygg hemsida, den måste också vara användarvänlig och välstrukturerad. Texten ska vara enkel att läsa, typsnitten ska passa ihop och förstärka ditt budskap. Dessutom behöver du ta hänsyn till synskadade och du kanske vill erbjuda dina besökare fler språk än svenska.
En webbdesigner kan hantera olika språk där grunden är HTML och CSS. Det första handlar om strukturen och det andra om färger. Eftersom det idag är vanligt att arbeta med olika publiceringsverktyg hanterar våra webbdesigners även detta. En webbdesigner kodar, bygger och gör att sidan ser snygg ut för besökare. Yrkesrollen förväxlas ibland med webbutvecklare som i högre grad programmerar och utvecklar.
För att kunderna ska hitta in till din sida behövs bra SEO. Förkortningen står för Search Engine Optimizing och syftar till att just din sajt ska hamna högt i olika sökmotorer som Google. Vår personal hjälper dig att bland annat ta fram nyckelord som många söker på samt som har liten konkurrens.

För att kunderna ska hitta in till din sida behövs bra SEO. Förkortningen står för Search Engine Optimization och syftar till att just din sajt ska hamna högt i olika sökmotorer som Google. Vår personal som är dedikerad jobbar med enbart webbdesign och hjälper dig att bland annat ta fram nyckelord som många söker på och som har liten konkurrens.

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish