Virtuell Private Server (VPS)


Visst skulle det vara smidigare och mer problemfritt om du bara kunde fokusera på din kärnverksamhet och slippa tänka på allt vad IT-miljö heter?

Att helt enkelt låta experter sköta din IT-miljö medan du kan sova gott på nätterna utan att behöva tänka på systemfel och uppdateringar.  Fördelen är att du själv kan konfigurera din eller företagets server efter era behov. Det är inga problem efter en tid att exempelvis skaffa mer prestanda, ramminne eller hårddiskutrymme. Som IT-konsultbolag hjälper vi naturligtvis till med detta och på det sättet får du full kontroll över dina resurser när du vill via vår kontrollpanel.

Trots att en VPS är en del av ett större sammanhang sköter du din server helt på egen hand och den kan exempelvis startas om vid behov. Mest tänkbara områden är bland andra backupmiljöer och ekonomisystem. Har ditt företag blivit för stort för ert nuvarande webbhotell är en virtuell private server ett bra alternativ och en naturlig uppgradering. Dessutom får du större flexibilitet samt en både snabb och stabil lösning. Tack vare att VPS-servrarna har utvecklats mycket under de senaste åren är det relativt enkelt att upp- och nedgradera både i kraft på processorn och i form av utrymme samt att administrera dem. För denna tjänst kan vi även erbjuda backupalternativ och motverka intrång från obehöriga.

Våra managementkonsulter kan hjälpa dig att komma igång och samtidigt ta fram de praktiska lösningar som är unika just för dig och ditt företag. Inom it infrastuktur som är byggd av våra it drifttekniker kan vi skräddarsy dedikerade servrar som är anpassade efter dina programs krav och verksamhetsbehov.

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish