Support på plats


Behöver du it-hjälp av någon duktig it-tekniker som förstår dig och hittar lösningar till dina dagliga IT-problem? Inga problem, då är du på rätt ställe.

Visst skulle det kännas som en otrolig lättnad när du/dina kollegor vet att ni ska få hjälp på plats och det inte är stopp i ert arbete? Fördelen med att hyra in en fysisk serviceinriktad tekniker är att du inte behöver mejla och ringa vilket resulterar i att problemet kan lösas snabbare. Ni slipper därmed irriterande avbrott i arbetet som kan bli kostsamma. Genom att vi finns på plats lär vi oss din verksamhet och kan arbeta förebyggande. Därmed kan det i längden bli både billigare och hjälpa er att få en smidigare verksamhet. Bemanning av er arbetsplats sker efter behov och på de tider som ni önskar.

Vår konsultförmedling och HR-avdelning jobbar hand i hand med varandra när det gäller placering av våra serviceinriktade It-tekniker där vi alltid säkerställer vilka kompetenser tekniker bör ha för att kunna klara av kundernas behov. Vi jobbar inte bara med tekniken utan jobbar också med att lära känna våra kunder och vad de behöver och vad som efterfrågas. Bra att veta är att vi täcker hela stor-Stockholm men beroende av behov och avtal finns våra tekniker på plats runtom hela landet också.

Statistiken visar att stopp i arbete skadar mer än att inte ta hjälp på plats. Just därför blev Onsite tekniker/support på plats-tjänsten mest populär bland våra kunder. Självklart väljer ni själva, hur många dagar i veckan eller i månaden ni önskar att ha våra tekniker hos er. Vi har flera olika paketlösningar som vi kan skräddarsy beroende på ditt och ditt företags behov.

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish