Skrivare (MFP Multi Functions Printer)


Står du i valet och kvalet med vilken skrivare du ska köpa in till ditt företag? Har du tröttnat på att leta efter den bästa skrivaren som uppfyller alla funktionaliteter som du vill ha?

Då hjälper vi dig med det. Att veta sina behov och sedan välja rätt produkt är inte alltid enkelt även om du är väl insatt. Det finns otroligt många val och att själv göra jämförelser kan ta upp onödig tid. Vi gör en analys av ditt behov och presenterar därefter några förslag. Självklart är våra skrivare uppgraderade med de senaste funktionerna och gränssnitten.

En multifunktionsskrivare (även kallad MFP eller Allt-i-ett-skrivare) är en maskin där skrivaren är kombinerad med en eller flera andra apparater, till exempel scanner, kopiator och fax. Med hjälp av vår moderna ”follow-me and secure print”-lösning låter du din ekonomi och HR-avdelning arbeta i en trygg IT-miljö. Vi konfigurerar arkivplats via skrivaren och kan du direkt scanna in och mejla från skrivare till mottagare utan att gå till din dator för att göra det. Visst är det smidigt?

Det innebär bland annat att vi sköter all hantering av larm för att ni ska slippa tänka på toner och när ni behöver fylla på. Vi har ett inbyggt larmsystem som skickar en signal till oss när toner börjar ta slut, vilket innebär att ni aldrig behöver fråga efter toner. Vi ser till att du har tonerna i reserv.

På dagens marknad finns skrivare som är anpassade för privatpersoner och småföretag såväl som till medelstora och större företag med många anställda. Med en multifunktionsskrivare kan du skriva ut, scanna och kopiera från samma apparat. Investerar du i en MFP sparar du tid och förser samtidigt dina anställda med flera smarta lösningar. Bland annat kan ett larm indikera till JHL:s konsulter när det exempelvis är dags att fylla på bläck i patronerna. Extratjänster och helhetslösningar bidrar till en smidigare arbetsdag för personalen.

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish