Molntjänster


Molntjänster är en metod som skapar frihet och effektivitet på vårt vardagliga liv och som får oss att känna oss trygga med att inte förlora data eller dokument även om våra enheter kraschar, stjäls eller förstörs på något sätt.

En otrolig lättnad när du inte behöver ta hänsyn till att backa upp dina data och viktiga dokument eftersom JHL tar ansvaret för backa upp dina data. Vi ser till dina data och dokument backas upp dagligen/veckovis eller månadsvis.

Inte nog med det, med vår molntjänstlösning kan du arbeta oberoende oavsett plats och enhet. På det sättet kan du utföra dina uppgifter utan att ta med din dator. T.ex. om du har glömt datorn eller om du skulle få problem med din dator kan du alltid logga in på en annan enhet/dator med vår lösning och få tillgång till ditt skrivbord och utföra jobbet. Dina nödvändiga program och alla viktiga dokument kommer du inte att behöva sakna. Åker du ut till dina kunder eller på ett möte någonstans kan du alltid komma åt ditt skrivbord med vår moderna IT-lösning. JHL är ett it företag i Stockholm som alltid anpassar sig efter dina behov och ser till hur du kan effektivisera din kärnverksamhet.

Det enda du behöver är att se till att du har tillgång till internet så kan du jobba var som helst och när som helst från vilken enhet som helst. Bland andra IT företag i Stockholm sticker JHL ut extra mycket genom att erbjuda det lilla extra. Du har också möjlighet att dela dina filer med andra, till exempel kan du sitta och skriva i ett dokument med andra som kanske befinner sig på andra sidan av landet. Detta är perfekt för dig som har ett företag och behöver dela filer och dokument med dina anställda, och det är lika bra för dem som studerar eller vill använda det i privat syfte.

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish