Datasäkerhet


Om du är osäker på hur du bäst kan skydda din dator mot olaga intrång kan någon av våra IT-konsulter hjälpa dig att hitta en säker IT-lösning.

Som företagare vill du säkert effektivisera din verksamhet för att den ska bli mer lönsam och samtidigt uppfylla de säkerhetsbehov som verksamheten kräver. Vi kan hjälpa till att skapa en behovsanalys utifrån era förutsättningar där vi ser över er hela IT-infrastruktur. Fokus inom datasäkerhet ligger på skydd mot hot i användningen av IT. Datasäkerhet är en förebyggande åtgärd för att inte exempelvis hackare ska kunna ta sig in i ert datasystem och förstöra eller sprida känslig information till utomstående.

Det är viktigt att ni förstår vad som behöver skyddas, vilka risker som finns, att du och dina anställda har rätt kompetens för att hantera informationen, att ni rapporterar avvikande beteende samt att ert säkerhetssystem uppdateras regelbundet. Våra säkerhetsspecialister strukturerar din datorsekretess och integritet. Du bestämmer själv vilka som ska ha tillgång till en viss typ av information och du har dessutom möjlighet att ändra den så att du förblir skyddad från att avsiktligt eller oavsiktligt förlora viktig data.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish