Dataåterställning


Ibland försvinner filer och dokument och andra data utan att vi förstår varför det händer över huvud taget. Det är till och med vanligare än du tror.

Det kan till exempel vara en dator som plötsligt kraschar, som blir stulen eller förstörs på annat vis. Ett hårddiskfel kan indelas i två kategorier: logiskt och fysiskt. Med logiskt fel menas att något har blivit fel i filsystemet men att all elektronik på hårddisken ändå fungerar (till exempel att motorn snurrar). Ett fysiskt fel innebär att någon av hårddiskens beståndsdelar har gått sönder. Det i sig betyder att arbetsinsatsen är betydligt större än om det skulle vara ett logiskt fel och ibland krävs det att vi måste byta delar på hårddisken. Därför är det viktigt att du agerar snabbt när du förlorar data. För ju snabbare du agerar, desto större är chansen att alla dina förlorade filer går att räddas.

Hos oss kommer du snabbt i kontakt med våra kunniga IT-tekniker som kan förse dig med all den IT-support du behöver för att återställa datan. Vi kan förse dig med hållbara, effektiva IT-lösningar som säkerställer att du inte längre riskerar att förlora din data. Våra IT-tekniker arbetar även som IT-konsulter som kan ge dig tips och råd om hur du bäst undviker att drabbas av en liknande situation i framtiden och hur du på bästa och säkraste sättet kan se till att all din data alltid är skyddad.

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.

EnglishSwedish